Cordon bleu fra det
franske køkken er virkelig nemt at lave og så er det er så lækkert at spise et
stykke smagfuld kød med skinke og smeltet ost indeni.
Til 4 personer.
# Ingredienser
4 skiver kalkun, 600
g i alt
4 skiver skinke
4 skiver emmentaler
75 g smør eller margarine
salt og peber
Sauce:
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 spsk olie
1½ dl rødvin
3 dl hønse bouillon
1 tsk maizenamel
50 g smør
salt og peber
Tilbehør:
Båndspaghetti og smørdampede grønne bønner
* Tilberedning
Bank kødskiverne
flade, fold dem sammen omkring skinke og ost og luk med en kødnål.
Krydr med salt og
peber og steg dem i fedtstoffet på en pande i ca 5 min på hver side.
Sauce: Hak løg og
hvidløg og sauter det i olien.
Tilsæt vin og
bouillon og lad det koge ind.
Jævn saucen med
maizenamel udrørt i vand.
Pisk koldt smør i og
smag til med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.