Ekstra krydret,
ekstra sprød og ekstra hurtig: amerikansk-inspireret schnitzel. Klassisk
sydamerikansk fried chicken møder en dansk favorit: crispy skinkeschnitzler fx serveret
med chips og sauce - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
15 min. plus tid til at trække.
# Ingredienser
3 skinkeschnitzler a
100 g
1 dl kærnemælk
80 g rasp
2 tsk rosenpaprika
1 tsk tørret oregano
½ tsk salt og ½ tsk
peber.
1 dl olie
Pynt: citronbåde
(økologiske)
* Tilberedning
1. 3 skinkeschnitzler a 100 g deles i 2 stykker
hver.
Hæld 1 dl kærnemælk
over og lade det stå i 30 min ved stue temperatur.
80 g rasp blandes
med 2 tsk rosenpaprika, 1 tsk tørret oregano, ½ tsk salt og ½ tsk peber.
2. 1 dl olie varmes op på en pande.
Schnitzlerne tages
op af kærnemælken, vendes i den krydrede rasp, som trykkes lidt fast, og
overskydende rasp bankes af.
Kødet steges 2-3 min
på hver side i den varme olie ved middel varme, til det er gyldent.
Lad det dryppe af på
papir fra køkkenrullen og pynt med citronbåde.
Energi pr. portion: 37
g protein, 29 g fedt, 29 g kulhydrat = 524 kcal (2195 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.