Spansk inspireret ret med smag af paprika. Serveret med let
og lækker creme af hvidvin. Få den lette opskrift her i Kogebog.dk.
Til 6 personer.
Tilberedningstid: ca 40 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
6 schnitzler af
kalve- eller svinekød (a ca 150 g)
hvedemel, salt, peber
2 store løg
75 g smør
2 grønne
peberfrugter
2 tsk paprika
1 dl bouillon
½ dl fløde
2 dl tør hvidvin
persille
1-2 tsk maizenamel
* Fremgangsmåde
1. Vend schnitzlerne
i mel, krydret med salt og peber.
2. Pil løgene og
skær dem i ringe.
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
3. Brun løgene på en
pande i 15 g smør, tag dem op og drys med salt.
4. Læg 50 g mere
smør på panden og steg kødet 3-4 min på hver side.
Læg det på et fad og
hæld stegeskyen over.
Hold det varmt.
5. Svits
peberstrimler i 10 g smør på panden.
Drys med 2 tsk
paprika og tilsæt bouillon.
Lad pebrene simre
5-6 min.
Tilsæt hvidvinen,
lad det koge op og jævn saucen med maizenamel, der er udrørt i lidt vand.
6. Læg løgene
tilbage i panden.
Varm det igennem. Kom fløden i.
Hæld saucen over kødet.
Serveres med nye
eller gratinerede kartofler.
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER