Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad.
Pasta Napoletana opskriften stammer fra italiensk køkken for sin klassiske tomatbaserede Napoletana sauce. Hovedingrediensen i Napoletana sauce er tomater
Aftensmad Hovedret Forret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid,
tomatsauce: ca 15 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pasta Napoletana
1 løg
tomater
2 spsk olie
bouillon eller hvidvin
2 spsk hakket persille
1 spsk frisk basilikum
½ tsk stødt chili
salt
Endvidere: pasta
Tilbehør: parmesanost
*
Sådan laves Pasta Napoletana
1. Pil løget og hak det groft.
2. Skold og flå tomaterne. Fjern kernerne og hak tomatkødet.
3. Varm olien i en gryde og svits løgene kort.
4. Tilsæt tomatkød. bouillon eller vin, persille, basilikum
og chili.
Krydr med salt. Lad saucen koge under låg ved svag varme ca
15 min.
5. Kog imens pastaen akkurat mør i rigeligt, letsaltet vand
for god varme uden låg.
Smag på et stykke pasta, om det er tilpas kogt, ved at bide
i det.
Det skal gøre en lille smule »modstand«, men må ikke have en
hård kerne.
6. Hæld straks pastaen i en sigte og lad den dryppe af et
øjeblik.
7. Fordel pastaen på varme tallerkener eller fyld den i en
varm skål.
Hæld saucen over pastaen og server friskreven parmesanost
til.
Tips: Det er vigtigt at servere friskreven parmesanost til
pastaretter.
Den færdigrevne har en bitter salt smag.
Et helt stykke parmesanost er meget drøjt og holder måneder
i køleskab.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------