Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser
til Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar
1 glas syltet, rød peberfrugt (ca )
3 syltede perleløg
1-1½ tsk rosenpaprika
salt
*
Sådan laves Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar
1. Hæld væden fra peberfrugterne.
Blend dem eller passer dem gennem en sigte.
2. Blend eller riv løgene fint.
Bland dem i peberpureen.
Krydr med paprika og smag til med salt.
Tips: Se Peberfrugter,
syltede. Ajvar stammer fra Serbien.
Det er en god ledsager til alle former for stegt eller
grillet kød.
Opbevar puréen i glas med tætsluttende låg i køleskabet.
Den kan holde sig et par uger. Ajvar kan smages til med
fintrevet hvidløg.
Kan fryses. Holdbarhed: 6 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------