Opskrift på den romerske klassiker Spaghetti all'amatriciana. En af de enkleste og sandsynligvis også en af de mest populære
retter fra det romerske pastakøkken. Denne enkle pastaret er både nem og hurtig
at lave,
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
35 min.
# Ingredienser
150 g pancetta eller
bacon
1 salatløg
2 spsk olie
1 dåse hakkede
flåede tomater (400 g drænet vægt)
salt, peber og lidt
tørret chili.
250 g spaghetti
1 spsk hakket
bredbladet persille
* Tilberedning
1. 150 g pancetta skæres i små terninger.
1 salatløg skæres i terninger.
2 spsk olie varmes
op i en gryde.
Pancetta og løg brunes sammen ved middel varme under omrøring.
2. 1 dåse hakkede flåede tomater tilsættes.
Lad det koge 15 min
ved svag varme under omrøring.
Der krydres med
salt, peber og lidt tørret chili.
250 g spaghetti koges
efter anvisningen på emballagen.
Hæld vandet fra og
lad den dryppe af.
3. 1 spsk hakket persille kommes i saucen, og
den serveres sammen med spaghettien.
Energi pr. portion:
30 g protein, 36 g fedt, 94 g kulhydrater = 824 kcal (3450 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.