Hasta luego: Når den smages til med safran og sherry og simrer i ovnen med kikærter og lyse rosiner,
bliver en kanin en mør lækkerbisken
Til 4 personer. Tilberedning:
1 time 10 min.
# Ingredienser
4 kaninkøller (a 250
g)
salt og peber
2 spsk olie
2 løg
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
2 tsk paprika edelsüss
1 brev safran (0,1 g)
1 dl tør sherry.
50 g lyse sultan-rosiner
2 dl hønsebouillon
1 dåse kikærter (425
g drænet vægt)
bredbladet persille
* Tilberedning
1. 4 kaninkøller drysses med salt og peber på
alle sider og brunes kraftigt i 2 spsk olie i en stegegryde.
I mellemtiden skæres
2 løg og 2 fed hvidløg i tynde skiver.
De tilsættes til
køllerne, som svitses i yderligere 2 minutter.
2. 2 laurbærblade, 2 tsk paprika edelsüss og 1
brev safran tilsættes sammen med 1 dl tør sherry.
50 g sultan-rosiner og 2 dl hønsebouillon tilsættes, og det koges op.
Retten simrer under
låg ved middel varme 55 minutter.
3. 1 dåse kikærter skylles af i en si, og når
der mangler 10 minutter af tiden, kommes de i gryden.
4 Når retten har
simret færdig, krydres med salt og peber, og der drysses rigeligt med hakket
bredbladet persille over.
Energi pr. portion:
43 g protein, 10 g fedt, 21 g kulhydrater = 372 kcal (1557 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.