Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 25 min. Kogetid i alt: ca 25 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Marmelade af kernefrugt
1 kg æbler eller pærer
½ dl vand
ca
sukker
konserveringsmiddel
sylteglas, syltepapir
*
Sådan laves Marmelade af kernefrugt
1. Skræl kernefrugterne.
Fjern kernehus, blomst og stilk og skær frugten i mindre stykker.
2. Kom frugtstykkerne i en gryde sammen med vandet og bring
den langsomt i kog.
Lad frugten koge ved svag varme uden låg ca 10 min.
Rør hyppigt i gryden, så frugten ikke brænder på.
3. Tilsæt sukkeret, bring atter frugten i kog og lad den
koge endnu 15 min. ved svag varme uden låg og under omrøring af og til.
4. Tag gryden fra varmen, tilsæt konserveringsmiddel ifølge
anvisning på emballagen og hæld marmeladen på rene glas.
Bind til med syltepapir.
Tips: Afpas sukkermængden efter frugtens sødme.
Kom en flækket vaniljestang i sammen med sukkeret og/eller
5-
kanelstang.
Fjern det, inden marmeladen fyldes på glas. .
Se alle de bedste opskrifter med Marmelade
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------