Tilbehør Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 25 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser
til Mirabelle marmelade
1 kg mirabeller
1 dl vand
1 usprøjtet citron
sukker (ca )
konserveringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Mirabelle marmelade
1. Skyl mirabellerne og kom dem i en gryde med vand.
2. Bring mirabellerne i kog og lad dem mørne for svag varme
under låg i ca 15 min.
Fjern stenene med en hulske, efterhånden som de frigøres og
flyder op.
3. Skyl og tør citronen. Riv skallen fint. Pres saften af.
4. Kom citronskal, citronsaft og sukker i gryden.
Lad marmeladen koge videre under hyppig omrøring ca 10 min.
5. Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel efter
anvisningen på emballagen.
Hæld marmeladen på rengjorte glas. Bind/luk straks til.
Tips: Mirabellers sødme varierer meget.
Smag på marmeladen og tilsæt eventuelt lidt mere sukker,
hvis den er for syrlig.
Marmeladen kan laves uden konserveringsmiddel, men bør så
opbevares i køleskab.
Den holder godt, men mere end 3-4 uger skal man ikke regne
med.
Se alle de bedste opskrifter med Mirabelle
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------