Tilbehør. Arbejdstid: 30 min. Trækketid: 1 døgn. Middelsvær at lave. Lav pris.
# Ingredienser til
Peberfrugter, syltede
6 mellemstore peberfrugter
4 stængler blegselleri
2 løg
2 fed hvidløg
Lage:
½ liter lagereddike
400 g sukker (godt 4¾ dl)
1 spsk hele sennepskorn
1 spsk salt
Atamon konserveringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Peberfrugter, syltede
1. Skyl peberfrugterne.
Befri dem for frøstol og kerner.
Befri blegselleri-stænglerne for blade og rod.
Skyl dem koldt og fjern strengene på de groveste stængler.
Skær dem i smalle stykker på tværs.
Pil løgene, del dem en gang på langs og skær dem i skiver.
Pil hvidløgsfeddene og del dem en gang på langs.
2. Kom et par liter vand i en bredbundet gryde og kog
grønsagerne et par min.
Hæld vandet fra.
Lage:
3. Kog en lage af eddike, sukker, sennepskorn og salt.
Kom grønsagerne i den og lad dem koge. ved svag varme 6-8 min.
Tag grønsagerne op med en hulske og fordel dem i rene glas.
Lad lagen koge ind uden låg ca 5 min.
Tag gryden fra varmen og skum lagen.
Tilsæt evt konserveringsmiddel efter brugsanvisningen på emballagen.
4. Hæld lagen over grønsagerne. Bind glassene til.
Tips: Lad peberfrugterne stå mindst 1 døgn, før der
spises af dem.
Peberfrugterne kan også strimles før syltning.
Spis syltede peberfrugter til stegt kød og fisk.
De er også velegnede i sammenkogte retter og salater.
Lagen kan yderligere tilsættes 4 hele, tørrede chilipebere,
2 laurbærblade og 10 hele peberkorn.
Brug gerne forskellige farver peberfrugter.
Holdbarhed uden konserveringsmiddel: 1-2 måneder.
INFO: Planten Capsicum annuum dyrkes som peberfrugt og krydderierne paprika og chili.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------