Tilbehør Syltning. Arbejdstid: ca 30 min. Kogetid: 3-4 min. Trække- og lagringstid: 2-3 dage. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Perleløg, syltede
1 kg perleløg
Eddikelage:
lagereddike
sukker (ca. )
1 spsk salt
½ spsk hele hvide peberkorn
peberrod
3-4 dildskærme
konserveringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Perleløg, syltede
1. Pil løgene, det går nemmest, hvis de først kommes 1 minut
i kogende vand.
Eddikelage:
2. Bland eddike, sukker, salt og peberkorn i en gryde, helst
af rustfrit stål eller emaljeret.
Skræl peberroden og skær den i skiver. Skyl dildskærmene og
klip dem i mindre stykker.
Kom peberrod og dild i eddikelagen og kog den op.
3. Kom løgene i og lad dem koge 3-4 min.
Tag dem op med en hulske og læg dem i et skoldet glas.
4. Kog lagen lidt ind for god varme uden låg. Tag den fra
varmen.
Tilsæt konserveringsmiddel ifølge brugsanvisningen på
emballagen.
Hæld lagen over løgene og luk glassene.
Lad løgene stå 2-3 dage, før der spises af dem.
Tips: Inden glassene lukkes til, kan der lægges et let
pres på, så løgene holdes under lagen, så syltes de mere ensartet.
Server syltede perleløg til stegte kødretter og som snacks
til drinks.
I stedet for peberrod og dild kan løgene syltes med frisk
ingefær.
Se alle de bedste opskrifter med Perleløg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------