Fyldte peberfrugter findes i mange køkkener. De bedste
består af udhulede peberfrugter fyldt med en løg, hakket kød, hakkede tomater og
ris - SE OPSKRIFT HER
5 personer
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
2 tsk stødt
koriander
2 tsk stødt
spidskommen
1 tsk stødt chili
500 g hakket
lammekød (eller oksekød)
½ dl basmatiris
salt
5 store peberfrugter
1 dåse hakkede
tomater
* Tilberedning
Hak løg og hvidløg
fint og svits det i lidt olie.
Tilsæt krydderierne
og steg under omrøring i 2 min.
Tilsæt kødet og brun
det.
Tilsæt ris og salt
og steg videre i 2 min.
Lad retten køle lidt
af.
Skær peberfrugterne
igennem og fjern frøene.
Læg dem i et smurt ovnfast
fad og fordel farsen i peberfrugterne.
Hæld lidt tomatsaft
fra dåsen ned i hver af peberfrugterne og
hæld resten af
dåsens indhold i fadet rundt om peberfrugterne.
Bag dem i ovnen ved
200 °C i 45 min eller til risene er møre.
Server med salat og
mangochutney.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.