Disse små kødboller er dejligt krydrede og tilberedes med en
kraftig tomatsauce.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 40 min.
# Ingredienser
450 g hakket flæskekød
2 skalotteløg, fint hakkede
2 fed hvidløg, pressede
1 tsk spidskommenfrø
½ tsk chilipulver
25 g rasp
1 æg, sammenpisket
2 spsk solsikkeolie
1 dåse hakkede tomater med chili
2 spsk sojasauce
200 g vandkastanjer fra dåse, afdryppede
3 spsk hakket, frisk koriander
* Tilberedning
1 Kom det hakkede kød i en stor skål.
Tilsæt skalotteløg, hvidløg, spidskommen, chilipulver, rasp og æg og rør farsen
godt sammen.
2. Form farsen til kugler mellem håndfladerne.
3. Varm olien i en stor, forvarmet wok.
Tilsæt kødbollerne og lynsteg ad flere omgange for kraftig varme i ca. 5 min,
eller til de er lukkede på alle sider.
4. Tilsæt tomater, sojasauce og vandkastanjer og bring det i
kog.
Læg kødbollerne tilbage i wokken, dæmp varmen og lad dem
simre 15 min.
5. Drysses med hakket koriander og serveres varme.
Næringsindhold:
Kalorier 299. Sukker 3 g. Proteiner 28 g. Fedt 15 g.
Kulhydrater 14 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
Kokkens tip
Kom et par teskefulde chilisauce i en dåse hakkede tomater,
hvis du ikke kan få den færdig krydrede variant.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Svinekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.