Disse sprøde nudler giver måltidet ekstra bid. De kan
serveres som tilbehør eller som en forret.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
250 g risnudler
olie, til friturestegning
2 fed hvidløg, pressede
8 forårsløg, fint hakkede
1 lille rød eller grøn chili, udkernet og fint hakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk lys sojasauce
2 spsk lime- eller citronsaft
2 spsk farin
PYNT
forårsløg, strimlede agurk, i tynde skiver
friske chilier
* Tilberedning
1. Bræk nudlerne i mindre stykker.
Varm olien til friturestegning i en wok eller stor pande.
Steg små portioner af nudlerne, til de er blegt gyldenbrune
og opsvulmede.
Tages op med en hulske og afdryppes på køkkenrulle.
2. Når alle nudlerne er stegte, hældes olien bortset fra 3
spsk fra wokken.
Tilsæt hvidløg, forårsløg og chili og svits i 2 min.
3. Rør fiskesauce, sojasauce, lime- eller citronsaft og
farin sammen.
Hæld det i wokken og kog i 2 min, eller til sukkeret er
opløst.
Hæld nudlerne tilbage i wokken og vend dem i saucen.
4. Server nudlerne, pyntet med strimlede forårsløg,
agurkeskiver og chilier.
Næringsindhold:
Kalorier 104. Sukker 0,3 g. Proteiner 2 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 11 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
VARIANT
Svits nogle rå, pillede rejer eller strimlet, råt
kyllingekød sammen med forårsløg og hvidløg i trin 2. Svits yderligere 3-4 min
for at være sikker på, at de er gennemstegte.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.