Denne hurtige og sunde ret er lynstegt, så du skal kun
anvende et minimum af fedtstof.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
4 kyllingebryster, uden skind og ben
250 g babymajs
250 g sukkerærter
2 spsk solsikkeolie
1 spsk sherryvineddike
1 spsk honning
1 spsk lys sojasauce
1 spsk solsikkekerner
peber
ris eller kinesiske ægnudler, tilbehør
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres kyllingebrysterne i lange, tynde
strimler
2. Halver babymajs på langs og nip sukkerærterne.
3. Varm olien i en forvarmet wok eller stor pande.
4. Tilsæt kyllingekød og svits for ret kraftig varme under
omrøring i 1 minut.
5. Tilsæt babymajs og sukkerærter og lynsteg for jævn varme
i 5-8 min, til de er jævnt stegte.
Grønsagerne skal stadig være lidt sprøde.
6. Rør eddike, honning og sojasauce sammen i en lille skål.
7. Rør eddikeblandingen og solsikkekernerne i wokken.
8. Retten krydres godt med peber. Svits under omrøring i 1
minut.
9. Server retten varm med ris eller kinesiske ægnudler.
Næringsindhold:
Kalorier 280. Sukker 7 g. Proteiner 31 g. Fedt 11 g.
Kulhydrater 9 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Risvineddike eller balsamico er gode erstatninger for
sherryvineddike.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.