En eksotisk orientalsk ret, der er hurtig at lave. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 15 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
2 spsk jordnøddeolie
500 g oksekød i strimler
1 liter fine spinatblade
1,2 dl hønsebouillon
0,8 dl soyasauce
0,6 dl østerssauce
et skvæt sesamolie
2 tsk majsmel
0,6 dl vand
ristede æggenudler (1 pakke)
* Tilberedning
1. Opvarm en wok eller tykbundet gryde ved høj varme i 2-3 min.
Tilsæt 1 spsk olie og skvulp det rundt, så det dækker
grydens sider.
Tilsæt halvdelen af oksekødet og svits det i 2 min, eller
indtil det er gennemstegt.
Fjern kødet igen og stil det til side.
Gentag det med resten af kødet og olien.
2. Tilsæt spinaten i gryden og svits den i 30 sekunder,
eller indtil den er faldet sammen.
Fjern spinaten og stil den til side.
Tilsæt bouillon, soyasauce, østerssauce og sesamolie i
gryden og rør det godt sammen.
Hæld majsmel i en lille skål, tilsæt vandet og rør det godt
sammen.
3. Hæld majsmel-blandingen i bouillonblandingen og rør rundt
i det konstant ved jævn varme, indtil det koger og jævner.
Lad det koge i endnu 1 min.
Tilsæt kød og spinat og vend det forsigtigt i blandingen.
Serveres med nudler.
Prøv sammen med:
Forret: Blæksprutte
og tomatsalat
Dessert: Jordbærtærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.