Små lækre pakker, der smager af mere. Se menuforslag nederst
Antal:30. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 8 min.
# Ingredienser
500 g rå rejer
6 stilke hakket kinaløg / forårsløg
2 tsk revet frisk ingefær
2 fed knust hvidløg
1 spsk soyasauce
2 tsk sesamolie
2 æggehvider
30 små wontonsvøb
ekstra soyasauce eller chilidip sauce til servering
* Tilberedning
1. Bland rejer, kinaløg, ingefær, hvidløg, soyasauce,
sesamolie og æggehvider godt i en mellemstor skål.
2. Øs 2 spsk af blandingen op på midten af hver wontonsvøb.
Fold dem om til en trekant og forsegl dem langs kanten med
lidt vand.
3. Knib kanterne sammen, så der dannes folder.
Læg alle wontonerne i en bambus- eller en metaldampkoger,
der anbringes over en gryde med kogende vand og lukkes tæt.
Kog dem i omkring 8 min, eller indtil de er gennemkogte, og
dejen er mør.
4. Serveres med ekstra soyasauce eller chili-dipsauce.
Variation: Wontoner kan serveres med æggenudler og bouillon
til en dejlig mættende suppe eller dybsteges, indtil de er gyldne, og serveres
som fingermad til fester eller som snacks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Kyllingespyd
med appelsinsauce
Dessert: Grillede
æblestakke
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.