Logo

Æblekage med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblekage med marcipan

 
Lækker, svampet og super nem æblekage med marcipan. Den er hurtig at lave, og passer sig selv i ovnen, imens dit køkken begynder at dufte ... Kan spises kold eller lun med fx is, cremefraiche eller flødeskum.
Opskriften er let og gennemtestet. Til 4 personer

 
# Ingredienser
2 æg
600 g æbler, fx Gråsten
100 g sukker
100 g smør
100 g groftrevet marcipan
2 tsk bagepulver
150 g hvedemel
1 appelsin, økologisk da der også skal bruges skallen fra appelsinen i denne opskrift.
2 håndfulde mandelflager til drys
*

 
Sådan laver du æblekage med marcipan:
Skræl æblerne og skær dem i smalle både.
Rør smør og sukker godt sammen.
Tilsæt marcipan og æg.
Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen.
Vend æblestykkerne i dejen og saft og skal fra appelsinen.
Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med mandelflager
Bages 30-40 min. ved 175 °C på midterste ovnrille.

 
TIPS: appelsinen skal være økologisk, da du også skal bruge skallen fra appelsinen i denne opskrift.

 
Vil du se flere dejlige opskrifter med æblekager - Se HER
Kogebog.dk har de bedste og nemmeste madopskrifter, Mad til 1, Madplan til hele ugen og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her