Dette er en skøn kage, som også er nem at lave. Vi har
tryllet et par kedelige brune bananer om til den bedste banankage med chokoladeglasur.
Tilberedningstid:
ca. 30 min. Bagetid: 50-60 min. Fryseegnet uden glasur
# Ingredienser:
150 g smør
300 g sukker (ca. 3½
dl)
2 æg
250 g hvedemel (4
dl)
2 tsk bagepulver
1 tsk ingefær
2 tsk kanel
5 bananer, godt
modne
½ dl stærk, kold
kaffe
Glasur:
2 dl flormelis
1 spsk kakao
lidt stærk kaffe
kokosmel
* Tilberedning:
1. Rør smør og sukker godt sammen. Pisk et æg i ad gangen.
2. Bland de tørre
ingredienser og rør dem i dejen.
Mos bananerne godt
med en gaffel.
Kom dem i dejen
sammen med kaffen.
Rør til alt er godt
blandet.
3. Smør en
springform 24 cm i diam. og drys den med lidt rasp.
Kom dejen i formen og bag kagen ved 175 °C i 50-60 min.
Lad kagen svale lidt
inden den tages ud af formen.
4. Bland flormelis
og kakao og rør kaffen i til en jævn og glat glasur.
Fordel glasur over kagen, så det løber lidt ned ad siderne.
Drys med kokosmel.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.