Bradepandekager er nemt, når du skal bage til mange
mennesker. En bradepandekage er perfekt til klassens time eller hyggeligt
visit. Her finder du en række lækre opskrifter.
✅ Opskriften er let og
gennemtestet. Til flere personer
# Ingredienser
4 æg
250 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3 æbler, skrællede og skåret i tynde både
Knas:
100 g smør
100 g sukker
100 g hakkede nøddekerner
1 tsk vaniljesukker
2 spsk fløde
*
Fremgangsmåde
Bag den når det er din tur til at tage kage med.
Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret.
Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde.
Vend forsigtigt melblandingen i æggene.
Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med
bagepapir, ca. 20x30 cm.
Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og gives et
opkog.
Fordel blandingen over dejen, og bag kagen i den nederste
halvdel af ovnen ved 175° i 40-45 min.
Skær kagen i kvadrater, når den er kold.
Tips: Kagen er velegnet til frysning.
I weekenden er det tilladt at glemme kulhydrater,
nytårsforsæt og motionsplaner. I stedet skal du tænde ovnen og bage en lækker
kage til venner og familie. Det smager meget bedre end en løbetur.
Vil du se flere dejlige opskrifter med kager - se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter