Her er det bedste bud på en perfekt brownie med en intens
smag af mint. Lækre fugtige brownies med. En klassisk version med mørk chokolade
og After Eight
Giver 16 brownies
# Ingredienser
180 g stødt melis
115 g smør
2 spsk vand
225 g chokoladeknapper
1½ tsk vanilla
285 g hvedemel
½ tsk natron
½ tsk salt
2 store æg
225 g After Eight (eller
mint chokoladeknapper)
Flormelis til pynt
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
180 °C.
Forbered en 23 cm
kvadratisk bageform; sæt den til side.
2. Bland sukker,
smør og vand i en mellemstor røreskål til mikroovne.
Giv det 2½ til 3 min
på HØJ eller indtil smørret er smeltet.
Rør chokoladeknapper
i; rør forsigtigt indtil det er godt blandet.
Rør vanilla i; lad
det stå i 5 min eller indtil det er koldt.
3. Læg mel, natron
og salt i en lille skål; Rør for at blande det.
4. Pisk æg op i
chokoladeblandingen, 1 ad gangen, med en røreske.
Tilsæt
melblandingen; bland det godt. Rør After Eight i.
Fordel dejen jævnt i
den forberedte bageform.
5. Bages i 25 min
til karamelagtige brownies eller 30 til 35 min til kageagtige brownies.
6. Flyt bageformen
til en metalrist; afkøl den helt.
Skæres i 5,6 cm kvadrater.
Læg flormelis i en
fintmasket si; sigt det over brownies hvis det ønskes.
7. Opbevares i
beholdere med tætsluttende låg ved stuetemperatur eller fryses i op til 3
måneder.
Trin 2: Rør
chokoladeknapperne i den smeltede smørblanding.
Trin 4: Pisk æggene
i, 1 ad gangen.
Trin 6: Sigt
flormelis over brownies.
Se alle de bedste opskrifter med Kager
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------