Absolut alle vil elske disse brownies. Lav i en stor muffins-bakke i silikone, som passer til din airfryer. Når den har hvilet i køleskabet, smager den faktisk endnu bedre.
Ja, du kan vente på, at
din brownie er afkølet, før du skærer den i firkanter.
Men hvad du virkelig vil
gøre, er at fylde den op med is og grave i, mens den stadig er varm.
2 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 35 min. Kalorier pr portion: 523. 😉
# Ingredienser
½ kop melis
⅓ kop kakaopulver
¼ kop hvedemel
¼ tsk bagepulver
1 knivspids salt
¼ kop smør, smeltet og
afkølet let
1 stort æg
* Tilberedning
1. Smør en 15
cm rund kageform med madlavningsspray.
Pisk og bland sukker, kakaopulver,
mel, bagepulver og salt i en skål.
2. I en lille skål piskes smeltet smør og æg, indtil
det er blandet.
Tilsæt våde til tørre ingredienser
og rør indtil det er blandet.
3. Overfør browniedejen
til den forberedte kageform og glat top.
Kog i airfry ved 180 °C
i 16-18 min. Lad afkøle 10 min før udskæring.
Alle elsker en god fudgy
brownie. I en airfryer "bages" den på den halve
tid af en sædvanlig brownie,
så det er sikkert at sige, at du bli’r hooked.
Selvom du kan skære den
i firkanter, kan du også gå direkte med skeer.
Glem ikke en stor kugle
vaniljeis!
Klarede du det? Fortæl
os, hvordan det gik i kommentarfeltet nedenfor.
Kommentarer
Jeg prøvede opskriften beskrevet i instruktionerne, men jeg ændrede
den ved at tilføje ½ kop smeltet chokolade og 1 æggeblomme. Resultaterne var flotte!
Super nem at lave og lækker! Jeg var nødt til at kontrollere
mig selv med at spise alt på én gang. Jeg tilføjede noget pebermynteolie, fordi
jeg elsker pebermyntebrownies.
Tak for denne nemme opskrift
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------