Denne opskrift er til alle chokolade elskere. Disse chokoladesnitter,
er nemme at lave, og smager som at tage en bid af paradis. Chokoladesnitter er
bare kage...
30 snitter. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min. Snitterne er ikke fryseegnet
# Ingredienser
6 æg
600 g sukker
300 g hvedemel
2 dl kakao
salt
250 g smør
Kokostop:
75 g smør
2 dl piskefløde
125 g sukker
1,5 dl sirup (eller
flydende honning)
200 g kokosmel
* Tilberedning
1. Pisk æg med 600 g
sukker, til det er skummende.
Drys hvedemel, kakao og lidt salt igennem en si i skummet.
2. Tilsæt 250 g
smeltet smør og hæld i en bradepande på 35x25 cm beklædt med bagepapir.
Bag i ca 20 min ved
200 °C.
Kokostop:
3. Smelt 75 g smør,
piskefløde, 125 g sukker og sirup eller honning og rør kokosmel i.
Smør blandingen oven
på kagen og bag videre i ca 15 min, til toppen er gylden.
4. Skær ud i ca 30
snitter - de er kraftige og tætte i konsistensen.
Chokoladesnitterne er en kage, og
skal opbevares som sådan. Altså lufttæt, de kan holde sig en uges tid, hvis de
er pakket ordentligt ind, fx i husholdningsfilm og en plastpose.
▶ Se flere gode opskrifter med Kager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.