Har du nogensinde prøvet din Airfryer til bagning? Selvom
den ikke er ideel til helt jævne kager, er den fantastisk til en skærekage uden
besvær, som denne citronkage
Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 1-1 time 10 min. plus afkøling.
Personer: 8-10
# Ingredienser
250 g smør, ved stuetemperatur
250 g flormelis
4 æg
250 g selvhævende mel
3 citroner, skrællet og presset
100 g flormelis
* Tilberedning
Beklæd en brødform med bagepapir.
Kom smør, sukker, æg, mel, en knivspids salt og skal af 1 citron
i en skål,
og pisk derefter med et elpisker i 4-5 min, indtil den er
bleg og luftig.
Opvarm Airfryer til 160 °C.
Hæld kageblandingen i den forberedte form, og glat
overfladen.
Bag i 1-1 time 10 min indtil et spid, der stikkes i midten,
kommer rent ud
(du kan dække overfladen med folie, hvis det begynder at
blive for mørkt).
Lad afkøle i formen i 5 min.
Bland i mellemtiden flormelis, resterende citronskal og lige
nok saft til
at lave en glat, flydende glasur.
Løft forsigtigt den varme kage ud på en rist over en bakke
og
prik dybe huller over hele toppen med en syl.
Dryp langsomt glasuren over, lad den dryppe af kanterne.
Lad stivne inden servering.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------