Opskrift på en lækker og mere syndig drømmekage. Blød og
luftig drømmekage med sprødt karamel/kokos topping. Opskriften er selvfølgelig
den originale klassiker fra Brovst
Den er nem, så tag børnene med i køkkenet.
# Ingredienser til kagen:
500 g sukker
500 g hvedemel...
100 g smør
3 spsk kakao
6 æg
4 dl mælk
3 tsk Vanilla
4 tsk bagepulver
Topping:
250 g smør
200 g kokos
500 g brun farin
2 spsk mørk sirup
1 dl varm kaffe
*
Fremgangsmåde
Kage:
Alt kommes i en skål og røres godt sammen.
Kommes derefter i en smurt bradepande.
Bages ved 200 °C i ca. 20 minutter
Topping:
Ingredienserne smeltes i en gryde og røres sammen til ens
masse.
Når kagen er færdigbagt kommes topping oven på den varme
kage.
Bages videre i 5-10 minutter.
TIPS: Den bedste opskrift på drømmekage, hvor bunden
forbliver blød og svampet, fyldet er lækkert, og i den helt rigtige mængde.
Opskriften passer til en bradepande på ca. 35x45cm, og bunden bliver ca. 3 cm i
højden + fyldet (op til 1 cm). Lav evt. en halv portion, hvis du laver i en
mindre form fx 25x35cm.