Tærteopskriften er let at følge og resultatet bliver rigtig godt. Kiwitærte er en frisk og god tærte som passer til de fleste anledninger. Se opskriften på kiwitærte her.
Til 6 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min. Bagetid: ca 30 min. Kan fryses, men forringes
# Ingredienser
100 g smør
175 g hvedemel (3 dl)
1 spsk sukker
2 spsk fløde
Fyld:
4 kiwifrugter
4 æg
1 dl piskefløde
100 g sukker (2 dl)
2 spsk citronsaft
* Fremgangsmåde
1. Findel fedtstoffet
i melet.
Bland sukkeret i og tilsæt
fløden.
Ælt dejen sammen.
Lad den hvile koldt ½
time.
2. Rul dejen ud og beklæd
en smurt tærteform hermed.
Forbag tærtebunden ved
200 °C i 10-15 min.
3. Skræl kiwifrugterne
og skær dem i skiver.
Læg dem på tærtebunden.
Pisk æggene sammen med
sukker og fløde.
Bland citronsaft i og
hæld cremen over kiwifrugterne.
4. Bag endnu ca 20 min,
eller til æggemassen er stivnet.
Serveres lun med cremefraiche
til.
Server kiwitærten mens
den endnu er lun med kold cremefraiche til.
Se alle de bedste opskrifter med Kiwi
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------