Denne delikate cheesecake, med
frugtkød fra passionsfrugten og med herlig cremefraiche, får både familie og
venner til at bede om mere.
Mejeriprodukter med lavt fedtindhold
indeholder stadig meget kalcium og fosfor.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 30
min + afkøling. 12 stk.
# Ingredienser
200 g digestive kiks
100 g blødt smør eller margarine
FYLD:
4 dl cremefraiche
2 æg
½ dl sukker
½ spsk vaniljesukker
5 passionsfrugter
GARNERING:
1 dl piskefløde
1 passionsfrugt
* Tilberedning
1. Smuldr digestive-kiksene og bland
dem med fedtstoffet,
eller findel kiks og fedtstof i en foodprocessor.
Pres massen ned i bunden af en
springform, 23 cm i diameter.
Stil den i køleskabet i ca. 30 min.
2. Sæt ovnen på 175 °C.
Bland ingredienserne til fyldet.
Pisk cremefraiche, æg, sukker og vaniljesukker
sammen i en skål.
3. Del passionsfrugterne og tag
frugtkødet ud.
Bland frugtkødet i fyldet.
Hæld massen i formen og bag i 30 min.
4. Placer cheesecaken på en rist og
lad den svale af.
Lad den derefter stå på køl i ca. 2
timer.
Pisk fløden og sprøjt den på kagen.
Drys frugtkødet fra en passionsfrugt over. Server.
Passionsfrugt cheesecake:
Energi pr. stk.: Kcal 316 = kJ 1331
Kulhydrat 19 g Protein 4 g Fedt 25 g
(71%) Fibre 4 g
Tips
Pres dejen ned i formen ved hjælp af
bagsiden af en spiseske,
så får kagebunden en
god og ensartet tykkelse.
Piskefløden skal være godt afkølet
inden den piskes.
Det er også godt, hvis skålen som
fløden skal piskes i er kold,
så bliver resultatet
garanteret fint.
Se alle
de bedste opskrifter med Tærter
Se alle de bedste opskrifter med Kager
✅ Her er
kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.