En lækker dessert
som kan forberedes i god tid. Men husk at tage den ud en halv time før
serveringen, så fyldet kommer til sin ret. Lyder det ikke godt?
Tid: 25 min, heraf 5
min i ovnen + 3-4 timer i fryseren. Kokosrullen er fryseegnet. Holdbarhed 2-3
uger. 6-8 stk.
# Ingredienser
3 æg
1½ dl sukker
½ dl kartoffelmel
1½ spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt nellike
FYLD:
2 dl piskefløde
250 g kvark
2 dl citronmarmelade
PYNT:
1 citron
1 dl kokosmel
* Fremgangsmåde
1. Pisk æg og sukker
skummende.
Bland de to slags
mel med bagepulver og alle krydderierne.
Rør blandingen i
æggesnapsen.
2. Beklæd en
bradepande, 30x40 cm, med bagepapir, eller
smør den godt med
fedtstof.
Bred dejen ud i bradepanden.
Bag ved 250 °C i 5 min.
Drys rigeligt med
kokos over
rouladen. Vend den ud på et
stykke bagepapir. Fjern papiret
som kagen er blevet bagt på.
Lad den køle af.
5. Pisk fløden til
fast skum. Rør kvark og marmelade i.
Smør fyldet over
rouladen og rul den sammen.
Læg den i fryseren
3-4 timer.
6. Server
kokosrullen skåret i portionsstykker.
Pynt med tynde
citronskiver og kokosmel.
Tips: I stedet for citronmarmelade kan du bruge
tyttebær, der er rårørte.
Det bliver en
variant med en helt anderledes smag.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------