Æbleskiver er en dansk delikatesse hovedsageligt bestående
af pandekagedej, der i en æbleskivepande er bagt i kugleform. Æbleskiver nydes
lune, normalt med flormelis og syltetøj og evt. et glas gløgg, te eller kaffe.
Ud med købe æbleskiverne og ind med de hjemmelavede.
(30 stk.)
# Ingredienser
3 æg
3 spsk sukker
¼ liter kærnemælk
2 dl fløde 13 % eller piskefløde
250 g hvedemel (ca. 4 dl)
2 tsk bagepulver
revet skal af 1 appelsin eller citron
smør til bagning
Tilbehør: solbærsyltetøj.
* Tilberedning
Pisk først æggehviderne stive.
Pisk derefter æggeblommer, sukker, kærnemælk og fløde
sammen.
Tilsæt hvedemel og bagepulver, og pisk det, til det er uden
klumper.
Bland de piskede æggehvider og citronskal i, og bag
æbleskiverne i smør.
Server æbleskiverne varme med solbærsyltetøj.
Se alle de bedste opskrifter med Æbleskiver
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.