Det er faktisk nemt
at lave disse bløde flade brød, som bages på en stegepande. Lav en ordentlig
stak og frys dem, så har du til nem aftensmad og gode madpakker.
8 stk. Arbejdstid:
30 min. Hævetid: 30 min Bagetid: 16 min. Fryse-egnet
# Ingredienser til flade
brød til wraps:
300 g hvedemel
1 tsk salt
2½ dl mælk eller
vand
2 spsk olie
*
Sådan laver du brød
til wraps:
Bland mel og salt i
en skål og lavet hul i midten.
Hæld væsken i hullet
og saml dejen ved at trække melet ind i væsken.
Ælt dejen glat og
smidig og lad den hvile tildækket 15 min.
Del dejen i 8
stykker, form dem til boller og lad dem hvile tildækket 15 min.
Rul dem til tynde
cirkler, ca. 20 cm i diameter.
Bag brødene på en
tør stegepande 1-2 min. på hver side.
Læg brødene oven på
hinanden, efterhånden som de bliver bagt, for at bevare den bløde skorpe.
Opbevar de bløde brød i en frysepose.
TIPS: Juster varmen,
så bagetiden passer.
Hvis de bløde brød
bages for hurtigt, vil de være rå i midten, mens for lang bagetid vil gøre dem
tørre.
Kilde: Hjemmets bedste MAD