Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca 8 min. Middelsvær at lave. Høj pris.
Mængde: 40-45 stk.
# Ingredienser
til Nøddetoppe
100 g nøddekerner (2 dl)
200 g smør
125 g sukker (1½ dl)
200 g hvedemel (3,33 dl)
*
Sådan laves Nøddetoppe
1. Mal nøddekernerne eller hak dem meget fint i blender.
2. Rør smør og sukker blødt. Sæt ovnen på 175 °C.
3. Tilsæt nødder og hvedemel og ælt dejen let sammen.
4. Sæt dejen i små toppe på let smurte bageplader eller på
plader beklædt med bagepapir.
Brug 2 teskeer.
5. Bag nøddetoppene på midterrillen ca 8 min., til de er
lysebrune.
6. Lad nøddetoppene svale utildækkede på en bagerist.
Tips: Tryk en halv nøddekerne i toppen af hver kage
inden bagningen og/eller pensl de færdigbagte, kolde kager i bunden med smeltet
chokolade.
Lad dem tørre med bunden opad.
Server kagerne til frugtdesserter, fx Jordbær-yoghurtcreme,
Hindbær-orange, Appelsinsalat eller Frugtsalat.
Se alle de bedste opskrifter med Nødder
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------