Her finder du en god opskrift på lækre små nøddetoppe med dejligt fyld. De er
nemme og hurtige at bage og passer fint til kaffe og te. Se alle de gode
opskrifter på Kogebog.dk
Tilberedningstid:
ca. 20 min. Bagetid: 8-10 min. Ikke fryseegnede
# Ingredienser:
100 g hasselnøddekerner
100 g flormelis (ca. 1½ dl)
½ dl æggehvide
Chokoladecreme :
150 g smør
3 æggeblommer
120 g flormelis
(2½ dl)
2 tsk kakao
1 tsk pulverkaffe
* Tilberedning:
1. Hak nøddekernerne fint og bland dem med flormelis og æggehvide.
2. Sæt dejen på bage
pladen belagt med bagepapir.
Brug teskeer og lad
kagerne være på størrelse med en lille valnød.
Bag kagerne ved 180
°C i 8-10 min. Lad dem svale på bagerist.
3. Rør smørret til
chokoladecremen sammen med æggeblommer og flormelis.
Rør kakao og
pulverkaffe i.
Sæt skålen over
vandbad og pisk cremen let og luftig.
4. Læg de små kager
sammen to og to med chokoladecreme imellem.
Opbevar kagerne i
tætsluttende dåse, så holder de sig sprøde.
Kom først chokoladecremen i lige inden de serveres.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
INFO: Småkage er en form for kage, som både er mindre og har
en mere koncentreret konsistens. Typisk er den flad og det er muligt at holde
en småkage i hånden, hvor en kage for det meste skal spises med en form for
bestik. Typisk indeholder småkager ikke nogen form for hævemiddel.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.