To sultne kan spise
sig mætte i denne utraditionelle pizza. Som pragtfuld snack til et glas øl
eller vin er der nok til fire til seks personer
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 50 min.
# Ingredienser
1 pakke færdigblandet
pizzamel (250 g)
100 g røget stribet bacon
2 løg
200 g spidskål
1 spsk olie
salt og peber
1 æggeblomme
150 g cremefraiche
38 %,
1 spsk snittet purløg
1 spsk hakket
persille
* Tilberedning
1. 1 pakke færdigblandet pizzamel (250 g)
tilberedes efter anvisning på pakken.
100 g røget stribet bacon
skæres i små terninger.
2 løg og 200 g
spidskål skæres i strimler.
2. Spæk og løg steges sprøde i 1 spsk olie.
Spidskålen tilsættes
og svitses i 3 minutter under stadig omrøring.
Der krydres med salt
og peber.
3. Pizzadejen rulles ud på en bageplade på
30x25 cm.
Kålblandingen
fordeles ovenpå.
1 æggeblomme blandes
med 150 g cremefraiche, 1 spsk snittet purløg og 1 spsk hakket persille blandes
og fordeles på pizzaen.
4. Bag pizzaen på nederste rille i 20 minutter
ved 210 °C (varmluft 190 °C).
Energi pr. portion:
23 g protein, 65 g fedt, 79 g kulhydrater = 1000 kcal (4176 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.