Nem opskrift på en hjemmelavet pizza med hakket oksekød,
peberfrugt, løg og ost. Den bedste hjemmelavede pizza lavet på en sprød
italiensk pizzabund.
til 2 pers.
# Ingredienser
Dej:
15 g gær
1 dl vand
½ spsk olie
½ tsk salt
50 g (1 dl) grahamsmel
125 g (2 dl) hvedemel.
Fyld:
150 g hakket oksesmåkød
1 løg i tern
1 fed hvidløg
2 tsk oregano
½ tsk paprika
2 spsk tomatpuré
10 grønne oliven med rød peber i
1 grøn eller rød peberfrugt
1 spsk olie
1 pose grana ost
* Tilberedning
Gæren opløses i lunkent vand. de øvrige ingredienser tilsættes,
og dejen æltes sammen.
Dejen sættes til hævning ca 30 min.
Kødet svitses på en tør pande.
Presset hvidløg og løg, oregano og paprika tilsættes.
Dejen rulles ud i en cirkel og tomatpuré smøres på.
Ca. 1½ cm dej bukkes ind hele vejen rundt.
Kødet fordeles på bunden.
Oliven skåret i ringe, og renset peberfrugt i ringefordeles
over kødet.
1 spsk olie dryppes over fyldet. Osten drysses over.
Bages i ovn 15-20 min ved 200 °C.
Næringsindhold pr.
person: 1700 kilojoule (410 kal)
Energi: Protein 26%-24 g. Fedt 39%-17 g. Kulhydrat 35%-34 g.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.