Suveræn opskrift på de mest saftige og sprøde pizzasnegle. Lav
selv weekendens snack, så er du sikker på at den kun indeholder gode råvarer,
og du bliver helt sikkert populær.
Arbejdstid:
45 min. Hævetid: 50 min. Bagetid: 15 min. Fryse-egnet. 12 stk
# Ingredienser til Pizzasnegle:
Dej:
25
g gær
2
dl lunkent vand
1
spsk olie
150
g grahamsmel
½
tsk salt
150
g hvedemel
Fyld:
1
dl pizza- eller pastasauce
1
lille løg
1
peberfrugt
150
g kogt skinke
75-100
g revet ost
1
tsk oregano og/eller basilikum
*
Sådan laver du Pizzasnegle:
Rør
gæren ud i vandet.
Tilsæt
olie, grahamsmel, salt og hvedemel, og ælt igennem.
Lad
dejen hæve tildækket 112 time.
Pil
og hak løget fint. Rens og skær peberfrugten i små terninger.
Skær
skinken i terninger.
Rul
dejen ud til en firkant (25 cm x 45 cm) på et meldrysset bord.
Fordel
sauce på dejen.
Drys
løg, peberfrugt, skinke, revet ost og oregano/ basilikum over sauce.
Rul
dejen sammen og skær "rouladen" i 12 skiver.
Læg
dem på bageplade med bagepapir.
Lad
dem hæve tildækket 20 min.
Varm
ovnen op til 225 °C.
Bag
pizzasneglene i ovnens øverste del 12-15 min.
Afkøl
på en rist.
Kilde: Hjemmets bedste MAD