En overraskende krydring på dressingen gør, at der bliver stor afsætning på disse agurkeruller.
Lav gerne mange og server
dem til drinken før maden.
Tid: ca 20 min. 14-16
stk.
# Ingredienser
1 frisk agurk
4 skiver røget laks
DRESSING:
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk olie
½ tsk groft knust pebermix,
gerne med rose- og citronpeber
* Fremgangsmåde
1. Skyl agurken. Skræl
den i lange tynde strimler på langs.
Anvend gerne en ostehøvl.
2. Det er kun det faste
agurkekød der skal bruges, og der bliver ca 7-8 lange strimler.
3. Læg agurkestrimlerne
på et skærebræt.
4. Skær lakseskiverne
til, så de bliver lige så brede og lange som agurkestrimlerne, læg dem på.
5. Del agurke-laksestrimlerne
på midten og rul dem sammen hver for sig.
Stil rullerne op og stik
en tandstikker igennem hver så de holdes sammen.
6. Bland ingredienserne
til dressingen. Dryp den over agurkerullerne.
7. Server agurkerullerne
til en drink eller på en buffet.
Tips: I stedet for agurk kan du bruge squash, som
skives tyndt på langs og anvendes som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------