Vi ved hvem denne Alfredo var - men et godt stykke natmad opfandt han! Peberfrugt, pølse, krydderier og æg - så er natmaden reddet
Tid: ca 25 min. + 15
min. for peberfrugterne at marinere. 4 stk.
# Ingredienser
1 rød peber frugt
1 grøn peberfrugt
3 spsk olie
1 spsk rødvinseddike
2 spsk frisk timian,
rosmarin og purløg eller
1 tsk tørret timian og
rosmarin og 1 spsk purløg
¼ tsk cayennepeber
¼ tsk salt
4 skiver groft brød
2 spsk plantemargarine
2 tykke pølser (250 g)
4 æg
½ spsk smør eller margarine
* Fremgangsmåde
1. Skyl peberfrugterne
og udkern dem.
Skær dem på langs i ca
1 cm brede strimler.
Læg dem i en skål.
2. Rør eller ryst en
dressing af olie, rødvinseddike, alt det kryddergrønne samt cayennepeber og salt.
3. Hæld marinaden over
peberfrugtstrimlerne og lad dem marinere i ca 15 minutter.
4. Rist brødet let. Smør
derefter brødskiverne med lidt plantemargarine.
5. Skær pølserne i lange
skrå skiver.
6. Steg 4 spejlæg i fedtstoffet.
7. Fordel peberfrugt
og pølse over brødskiverne.
Top med æggene.
8. Server smørrebrødet
som natmad sammen med te eller øl.
Tips: I stedet for pølserne kan du bruge røget medister
i skiver eller skinke, som steges før æggene.
I øvrigt som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------