Forret. Arbejdstid: 45 min. Middelsvær at lave. Retten er
dyr.
# Ingredienser til Angels
on Horseback:
16 østers
16 tynde skiver bacon
paprika
Cocktailpinde
* Sådan laves Angels
on Horseback:
1. Børst og skyl østerserne rene under rindende vand.
Skallerne skal være fast lukkede, ellers skal østersen
kasseres.
2. Sæt en (østers)kniv ind tæt ved østersens toppede del og
skær hele vejen rundt mellem skallerne.
Sørg for at have en solid klud i den hånd, der holder
østersen, (østersskaller er skarpe, og kniven kan smutte).
Fjern skægget (den mørke kapperand) og skær østersen fri ved
fæstet, så tæt på skallen som muligt.
3. Drys baconskiverne med paprika og rul hver skive sammen
om en østers.
Hold sammen med en tandstikker.
4. Rist »englene« på en tør pande, baconen skal være sprød,
og østersen kun lun, så det må ske ved god varme.
Sæt en pind i og server.
Tips: Serveres som hors d'oeuvre eller som cocktail-tilbehør.
Dampede muslinger kan erstatte østers.
Se også Devils on Horseback med svesker og mangochutney i stedet for østers.
Se flere
opskrifter med østers
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------