Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med
agurk, sardelfilet og flødeost. En meget flot anretning til en forret, en
buffet, natmad eller blot til 1 person
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 mellemstor bladselleri
Til fyldet:
50 g flødeost
2 spsk cremefraiche
½ syltet agurk
½ løg
1-2 dråber citronsaft
1-2 dråber engelsk sauce
salt og peber
3 kviste purløg
1-2 sardelfilet
* Tilberedning
Rør flødeost og cremefraiche til en glat masse.
Hak den syltede agurk og løget meget fint og rør det i
ostemassen sammen med citronsaft og engelsk sauce.
Krydr med salt og peber.
Klip purløget fint og bland det i.
Fordel fyldet i bladselleristænglerne og pynt med
sardelfileterne.
Se også:
Bladselleri
med skinkefyld
Bladselleri
med leverpølsefyld
Bladselleri
med Roquefortfyld
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.