Server
disse dejlige små brød som tilbehør til risottoen eller som en lille
forret/snack.
Arbejdstid:
15 min. Bagetid: 5 min. Ikke fryse-egnet.
4 personer.
Er I kun to , så halver opskriften.
#
Ingredienser til Bruschetta:
4-8
skiver lyst brød
1
fed hvidløg
1
spsk olie
100
g mozzarellaost
1
glas soltørrede tomater i olie
friskkværnet
sort peber
frisk
basilikum
*
Sådan
laver du Bruschetta:
Skær
evt. brødet i mindre stykker og rist dem let.
Gnid
brødet med det overskårne hvidløgsfed og dryp eller pensl med olie.
Læg
tynde skiver mozzarella og soltørrede tomater på brødet og slut af med
friskkværnet peber og frisk basilikum.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige små retter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
WIKI: Bruschetta er en madret fra det centrale Italien. Den
består af grillet brød med hvidløg gnubbet på og med olie og
husholdningssalt. Bruschetta kan spises som den er eller med forskelligt pålæg
som hakkede tomater, parmaskinke, olivenpasta m.m. Bruschetta serveres som
regel som antipasto eller som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD