Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldt peberfrugt med gedeost
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 30 minutter plus tid
til at koge og trække
# Ingredienser
2 store røde peberfrugter
4 spsk olie
½ økologisk citron
175 g mild gedeost
2 kviste oregano
salt og sort peber
små træspid
* Tilberedning
1. Peberfrugterne gøres i stand, skylles og halveres.
Så fjernes stilkfæster og kerner.
Peberfrugterne skæres i fire stykker på den lange led.
2. 3 spsk olie varmes op i en kasserolle.
Lad peberfrugtstykkerne småstege i den under låg i ca 10
minutter, til de er næsten møre.
Lad dem derpå køle af i væsken.
I mellemtiden skylles citronen og gnides tør.
Skallen rives.
Derpå skæres citronen over og presses.
3. Gedeosten smuldres og røres sammen med citronskallen, 1
spsk olie og eventuelt lidt af kogevæsken.
Oreganoen vendes i ostemassen, og den smages til med salt,
lidt citronsaft og masser af peber.
4. Lad de afkølede peberfrugter dryppe lidt af.
Fordel ostemassen på peberfrugtstrimlerne og rul dem sammen
på den smalle led.
Rullerne holdes sammen med små træspid.
Anret dem på et fad og lad dem stå tildækket og trække i
mindst 1 time.
Pr. portion ca 140 kcal/589 kj. 12 g protein, 8 g fedt, 6 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------