Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldte sardiner fra Catalonien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 minutter. plus tid
til friturestegning
# Ingredienser
500 g friske sardiner
for hver sardin 1 ansjosfilet fra glas
1 æg
3 spsk hvedemel
4 spsk rasp
olie til friturestegning
nogle citronbåde
* Tilberedning
1. Ansjosfileterne lægges i koldt vand.
Imens renses de friske sardiner. og ben og indvolde fjernes
omhyggeligt.
2. Fiskene skylles forsigtigt. tørres og klappes op.
3. I hver sardin lægges en afdryppet ansjosfilet.
Så klappes de sammen igen.
4. Ægget piskes sammen. Sardinerne vendes først i mel, så i
æg og derpå i rasp.
5. Olien varmes op. og fiskene friteres i den, nogle stykker
ad gangen. til de er gyldenbrune.
6. Tag dem op og lad dem dryppe af på papir fra
køkkenrullen.
Server sardinerne, pyntet med citronbåde.
Pr. portion ca 247 kcal/1036 kj. 33 g protein. 10 g fedt. 5
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------