Disse snacks har umami. Salte svampe, søde og syrlige soltørrede
tomater og nøddeagtig parmesan blandes for uimodståelige bid, du får lyst til længe
efter, at de er væk (så lav ekstra!).
2-4 portioner. Forberedelsestid:
10 min. Samlet tid: 20 min. Kalorier pr portion: 95
# Ingredienser
½ kop optøet frossen hakket
spinat, presset tør
¼ kop drænede soltørrede
tomater, duppede tørre og hakkede fint
60 g flødeost
2 spsk hakket frisk basilikum,
plus mere til pynt
1 spsk fintrevet parmesan
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk salt
friskkværnet sort peber
225 g store champignon
1 spsk brødkrummer / panko
stil
* Tilberedning
1. Rør spinat, tomater,
flødeost, basilikum, parmesan, hvidløgspulver, salt og et par kværn peber sammen
i en mellemstor skål.
2. Fjern stokke fra svampe.
På en arbejdsflade skal
du arrangere svampehætter med den hvælvede side nedad.
Hæld spinatblanding i hver
champignonhætte.
Drys toppen af spinatblandingen
med brødkrummer.
3. I en airfryer-kurv arrangerer
du svampe med fyldte side opad.
Kog ved 190 °C, indtil
svampene er møre og fyldet er varmt, 8 til 10 min.
4. Arranger svampe på et
fad. Pynt med basilikum.
Ernæring (pr. portion):
95 kalorier, 4 g protein, 7 g kulhydrater, 1 g fiber, 2 g sukker, 6 g fedt, 3 g
mættet fedt, 249 mg natrium
Airfryer fyldte svampe er den perfekte forret til at begynde
dit næste middagsselskab.
Svampene er også perfekte til en bøfaften.
Server dem som hors d'oeuvres med fyldte æg eller tomater,
eller fordobl portionen og
server svampene som tilbehør. Eller med martinier!
Gem svampestokkene i en pose i fryseren - de tilføjer en masse
smag til hjemmelavet bouillon.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------