Gazpacho smager forrygende og så er det tilmed en af de
nemmeste og sundeste og lette retter - få opskriften på spansk krydret kold
tomatsuppe HER.
2 personer. Er du
alene så halver ingredienserne. Arbejdstid: 20 min.
# Ingredienser
1 rød peberfrugt
3 store, modne
tomater
¼ agurk
1 stilk blegselleri
1 lille fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
½ spsk olie
1-2 tsk citronsaft
½ tsk sukker
evt. tabasco
salt og peber
* Tilberedning
1. Rens
peberfrugten.
Halvér tomater og
agurk og skrab kernerne ud.
Skær alle grønsager
i små tern.
Tag ca ¼ fra til
topping og rør resten sammen med de øvrige ingredienser.
2. Smag til med
tabasco, salt og peber og stil suppen i køleskab indtil servering.
3. Server som snack,
forret eller morgenmad i glas toppet op med resten af grønsagerne.
INFO: Gazpacho er en kold suppe fremstillet af findelte rå
grønsager. Opskriften stammer fra Andalusien. Suppen er baseret på bouillon,
tørret brød, hvidløg, olie, salt og eddike. De fleste opskrifter
indeholder tomat. Rød gazpacho laves af tomater, peberfrugt, agurk, løg og
eventuelt flere grønsager.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.