Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Grillede champignoner med hvidløg
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til grillstegning
# Ingredienser
½ limefrugt
1 chili
3 fed hvidløg
¾ dl olie
½ bundt persille
salt og peber
16 store flade champignoner
* Tilberedning
1. Limefrugten skylles og tørres, så rives skallen, og
limefrugten presses.
Chilien gøres i stand, skylles og halveres.
Så fjernes stilkfæste og kerner, og den hakkes fint.
2. Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
Limeskal, limesaft, chili, hvidløg og olie blandes i en
skål.
Persillen skylles, rystes tør, hakkes fint og tilsættes.
Det hele blandes, krydres med salt og peber og stilles til
side.
3. Grillen i ovnen forvarmes til 225 °C.
Champignonerne gøres i stand, børstes rene og lægges på en
bradepande.
Champignonerne grillsteges under den forvarmede grill i ca 4
minutter, til der løber saft ud af dem.
4. Champignonerne vendes og grilles i endnu 4 minutter.
De færdigstegte champignoner kommes i en varm skål, og
dressingen hældes over.
Lad dem køle af, til de har stuetemperatur, og server dem.
Pr. portion ca 146 kcal/612 kj. 3 g protein, 14 g fedt. 2 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------