Logo

Grillstegt svinemørbrad – Charsui

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt svinemørbrad – Charsui

 
Det er de rødlige kødstrimler, som man undertiden ser hænge i vinduerne i kantonesiske restauranter; de kaldes også honningglaseret svinekød - Charsui.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 4½ time. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
500 g svinemørbrad
1½ dl kogende vand
1 spsk honning, opløst i en smule varmt vand

 
MARINADE
1 spsk sukker
1 spsk gul bønnepasta
1 spsk lys sojasauce
1 spsk hoisinsauce
1 spsk østerssauce
½ tsk chilisauce
1 spsk cognac eller rom
1 tsk sesamolie
strimlet salat, tilbehør

 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv eller flækkekniv skæres kødet i ca. 2½ cm tykke og 18-20 cm lange strimler og lægges i et stort, lavt fad.
Rør ingredienser til marinaden sammen og hæld den over kødet.
Vend kødet, så det er dækket af marinade.
Tildækkes og marineres i mindst 3-4 timer; vend det jævnligt.

 
2. Tag kødet op med en hulske og gem marinaden.
Læg kødet på risten over bradepanden.
Sæt bradepanden i en forvarmet ovn og hæld kogende vand i den.
Steg kødet 10-15 min.

 
3. Ovntemperaturen dæmpes.
Kødet pensles med marinaden og vendes med en metaltang.
Steges yderligere 10 min.

 
4. Tag kødet ud.
Det pensles med honning-siruppen og brunes under en mellemvarm grill i 3-4 min.
Vend det et par gange.

 
5. Lad kødet køle en smule af, inden det udskæres i tynde skiver på tværs af fibrene og arrangeres på et leje af strimlet salat.
Tilbered en sauce ved at koge marinaden og stegeskyen fra bradepanden nogle få min.
Den sies og hældes over kødet.

 
Næringsindhold:
Kalorier 250. Sukker 8 g. Proteiner 27 g. Fedt 10 g. Kulhydrater 9 g. Mættede fedtsyrer 3 g.


Grillstegt svinemørbrad – Charsui 
Grillstegt svinemørbrad – Charsui 


Grillstegt svinemørbrad – Charsui 

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Forretter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her