Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Hestebønner med æg
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
bagetid
# Ingredienser
2 skalotteløg
4 spsk olie
750 g hestebønner
2 dl hvidvin
salt og peber
4 æg
ristede skiver af bondebrød
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 200 °C.
Skalotteløgene skrælles og skæres i tynde ringe.
2. Olien varmes op på en pande, og skalotteløgene steges
glasklare i den.
Hestebønner tilsættes og steges med under omrøring i 7
minutter.
3. Vinen hældes ved sammen med 1½ dl vand.
Det hele krydres med salt og peber.
Lad det koge under låg i ca 10 minutter.
4. Så fordeles bønneblandingen i 4 små ildfaste skåle.
Slå 1 æg ud i hver skål og drys salt og peber på.
5. Bønner og æg bages i den forvarmede ovn i ca 6 minutter,
indtil æggehviden er stiv.
De serveres med det samme med ristet bondebrød til.
Pr. portion ca 320 kcal/1344 kj. 15 g protein, 13 g fedt, 29
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------