Her får du forretter og tilbehør i flere spændende udgaver.
Fx Hummustoast, Kyllingepita med hummus, Bønnepasta, Hummus med peberfrugt og
linser.
Crudités er franske appetitvækkere bestående af skiver eller
hele rå grønsager, som typisk dyppes i en vinaigrette, hummus eller anden dipsauce.
Forberedelse: 5 min. 6 personer.
# Ingredienser
2 fed hvidløg
1 lille dåse
kikærter
1 spsk tahin
½ tsk stødt
spidskommen
2 tsk citronsaft
2 spsk glat kvark
stødt paprika
3 gulerødder
6 små agurker
300 g grønne
asparges
salt og peber
* Tilberedning
Pil hvidløget. Kom
hvidløget i en foodprocessor med
de drænede kikærter,
tahin, spidskommen, citronsaft og kvark.
Hak det fint. Hæld
det i et glas, og drys med paprika.
Serveres med
gulerodsstænger, miniagurker og grønne asparges.
Hummustoast
Smør 1 skive grovbrød med hummus, og
læg 1 skive røget svinekød ovenpå.
Kyllingepita med hummus
Fyld 1 pitabrød med hakket kylling brunet i olie.
Tilsæt salatblade, agurkeskiver og 2 spsk hummus.
Bønnepasta
Kog 200 g hestebønner i saltet vand med 1 nip natron.
Bland det med 1 fed hvidløg, salt, olie,
2 spsk tahin (sesampasta) og 1 tsk stødt spidskommen
i en foodprocessor.
Hummus med peberfrugt og linser
I en foodprocessor finthakkes 1 rød peberfrugt
(brunet med 1 hvidløg), 1 glas kogte grønne linser og
et stænk olie. Smag til med salt og peber.
Drys med finthakket persille og parmesanflager.
Serveres med pitabrød.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------