Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Julesalat med ansjoser
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
kogetid
# Ingredienser
2 julesalater
salt og peber
1 fed hvidløg
olie til stegning
2-3 ansjosfileter
2 spsk friskhakket mynte
* Tilberedning
1. Julesalaterne gøres i stand, skylles og koges i l
letsaltet vand i ca 10 minutter, til de stadig er lidt
faste at bide i.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Så halveres de på den lange led og stilles til afkøling.
2. Hvidløgsfeddet skrælles og hakkes meget fint.
Lidt olie varmes op på en pande, og hvidløget steges let i den i ca 1 minut.
3. Skyl ansjosfileterne, lad dem dryppe af og purer dem
fint.
Tilsæt dem til hvidløget på panden og rør rundt.
4. Tilsæt julesalaterne og steg dem i blandingen i ca 5
minutter.
De krydres med salt og peber.
Anret julesalaterne i saucen, drys mynte over og server.
Pr. portion ca 38 kcal/158 kj. 6 g protein, 1 g fedt, 1 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------