Her får du lune snacks og forretter i flere spændende
udgaver. Fx Kalkun-peberfrugtburgere, Kalkunburger med æble og salvie, Ovnbagt
pasta med kalkun eller Kalkunfajitas
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
500 g kalkunbryst
200 g pesto
2 fed hvidløg
1 stænk olie
400 g flåede tomater
1 nip tørret oregano
1 nip melis
salt og peber
* Tilberedning
Hak kalkunkødet fint. Bland det med pesto i en stor skål.
Stil det i køleskab i 30 min.
Imens piller du hvidløgsfeddene, og fjerner spiren.
Lav 8 små kroketter af kalkun-pestoblandingen.
Steg dem for lav varme på en slip-let pande med olie i
2-3 min på hver side. Stil dem til side, og hold dem varme.
Opvarm olien i den samme pande 1 min.
Tilsæt de flåede tomater, oregano og sukker.
Smag til med salt og peber, og lad det simre for lav varme
12 min.
Server kroketterne med saucen.
Kalkun-peberfrugtburgere
Lav burgere af 600 g hakket, sauteret kalkunkød, koriander
og hvidløg.
Steg 1 løg og 1 rød peberfrugt langsomt indtil de
karamelliserer.
Kalkunburger med æble og salvie
Lav burgere af 500 g hakket kalkunkød, 1 skrællet og revet
æble,
hakket frisk salvie, ¼ tsk fire
krydderier, 1 pisket æg og salt og peber.
Ovnbagt pasta med kalkun
Dæk 500 g kogt snoet pasta (rotini), 200 g brunet hakket
kalkunkød
med 1 løg og 100 g snittede champignon.
Bag det 15 min ved 180 °C.
Kalkunfajitas
Lav varme fajitas med 2 sauterede peberfrugter, 1
fintsnittet løg, 2 tomater i tern, 100 g majs og 100 g kidneybønner på dåse,
karry og brunede kalkunstrimler.
INFO: fajita
udtales: fa·hi·ta.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------